×
Marysol - Ferieboliger for salg i Spania

Lailigheter i nytt boligfelt i Los Balcones

195.000€ / 1.937.285 NOK

  • Antall soverom2
  • Antall bad2
  • Bolig arealfra 75m2m²
  • SvømmebassengFelles
Ref: CMI001 Energy certificate

Vi har nå for salg flotte leiligheter på toppen av en høyde i ett nytt boligområde i populære Los Bacones. Prosjektet består byggninger på 2 plan hvor man kan velge om man vil bo på 1 etg med uteområder foran og bak boligen, eller 2 etg med terrasse samt en romslig taterrasse hvor det er klargjort for jacuzzi om man ønsker det. Mange av takterrassene vil også ha flott utsikt- I tillegg til uteområdene som hører til leilighetene er det etablert 2 nydelige uteområder med felles basseng, både for voksne og barn.

Alle leilighetene har 2 bad, og man kan velge mellom 2 og 3 soverom. Badene i fase 3, som ferdigstilles til sommeren 2020, vil ha gulvvarme. installert. Det er også parkering på lukket område.

Dette er ett helt nytt boligområde som ligger flott plassert i en skråning like ved ett av Torreviejas nyeste og beste hotell,Hotel Dona Monse Spa, noe som er veldig praktisk om man får besøk og trenger flere soverom enn man har i leiligheten. Ved siden av hotellet ligger en stor Mercadona hvor man kan gjøre sine innkjøp av dagligvarer. Det etableres også butikker på området i forbindelse med utbyggingen. Innen en km avstand finner man også Via Park 3 hvor det er ett stort utvalg av restauranter, Torreviejas største tennisanlegg, barer og apotek-

Ønker dere en flott bolig med nydelige uteområder, med en stille or luftig beliggenhet er dette boligen for dere. Vi vil også inkludere hvitevarer om dere kjøper gjennom oss.

Svømmebasseng:
Felles
Hage:
Fellesanlegg
Orientering:
N/A
Parkering:
Parkering i lukket område
Utsikt:
Utsikt
Bolig areal:
fra 75m2 m²
!sup_psup_terrazasarcela:
fra 50m2 m²
Solarium area:
60m2 m²
  • Terrasse
  • Takterrasse
  • Klargjort for A/C
  • Hvitevarer

Mer informasjon

*
*
*
*

Boligplassering

!distancia_aeropuerto:
50km
Avstand strand:
3,5km
!distancia_ciudad:
4km
avstand til golfbanen:
3km
Estoy de acuerdo

Utilizamos cookies propias y de terceros para realizar análisis de uso y de medición de nuestra web para mejorar nuestros servicios. Si continua navegando, consideramos que acepta su uso. Para obtener más información aquí.