×
Marysol - Ferieboliger for salg i Spania

Flotte boliger i Quesada

192.000€ / 1.907.480 NOK

  • Antall soverom2
  • Antall bad2
  • Bolig arealfra 82m2m²
  • SvømmebassengFelles
Ref: EM001 Energy certificate

Vi har for salg flere leiligheter, rekkehus og villaer i ett populært område i Quesada. De er bygd av en utbygger med lang fartstid i dette området som er kjent for høy kvalitet, flotte og romslige uteområder samt flott arkitektur med spennende løsninger både inne og ute. For øyeblikket har de noen leiligheter og ett lite antall villaer og rekkehus for salg. Leilighetene er både grunnplan med hage, eller 2 etg med takterrasse og kan fåes med 2 eller 3 soverom og 2 og 3 bad. En Villa eller rekkehus har normalt 3 sov og 3 bad over 2 plan pluss både hage og terrasser. Video, trykk på limken: https://www.youtube.com/watch?v=kCplbR4Gq7s 

Quesada er ett område som er svært populært blant nordmenn, både for sin nærhet til Torrevieja som er bare 10 minutter unna med bil, men også pga den norske skolen som ligger i området.

Bildene viser både leiligheter og villa, og prisene starter på 192.000 euro for en flott og praktisk leilighet og går opp til ca 300.000 avhengig av størrelse og tilvalg. Størrelsene varierer fra 82 til 123 m2.

Ta gjerne kontakt med oss for å vite hvilke enheter som er ledige, og hva det er som vil passe best for deg så tar vi kontakt og sender bilder og priser på de aktueller boliger tilpasset dine ønsker.

Svømmebasseng:
Felles
Hage:
Fellesanlegg
Orientering:
N/A
Parkering:
Parkering i lukket område
Utsikt:
Utsikt
Bolig areal:
fra 82m2 m²
  • Terrasse
  • Lagerrom
  • Klargjort for A/C

Mer informasjon

*
*
*
*

Boligplassering

Estoy de acuerdo

Utilizamos cookies propias y de terceros para realizar análisis de uso y de medición de nuestra web para mejorar nuestros servicios. Si continua navegando, consideramos que acepta su uso. Para obtener más información aquí.