×
Marysol - Ferieboliger for salg i Spania

Green Hills

168.000€ / 1.669.045 NOK

  • Antall soverom3
  • Antall bad2
  • Bolig areal71m²
  • SvømmebassengFelles
Ref: UR001 Energy certificate

 Los Dolses/Villamartin ligger sør på Costa Blanca, ca 40 minutter fra Alicante flyplass. Meget attraktivt område for skandinaver som ser seg etter hus på Costa Blanca. 2 km til flotte sandstrender og pen natur i området. Kort vei  til golfbaner på Villamartin, Las Ramblas og Campoamor. Stort utvalg av butikker og resturanter å velge mellom, kort vei til La Zenia Boulevard( kystens største kjøpesenter). Helt nytt og hyggelig anlegg. Det er ca 2 km til strand og ca 10 km til Torrevieja.

Trykk for video: https://www.youtube.com/watch?v=-LHHq7fCFek

Kompleks i moderne stil med 3 soverom og 2 bad, leiligheter med romslige terrasser og praktfulle solarier. Green Hills er et sted som er tenkt for å nyte stranden, solen og mye fred og ro, omgitt av alle nødvendige fasiliteter. Designet for å nyte middelhavsklimaet til fulle.
Her kan du slappe av hele året i det felles spaområdet med oppvarmet basseng, badstue og treningsstudio. Alle leilighetene har store åpne områder som kan nytes fra de massive balkongene eller fra det flytende solterrassen i tre ved bassengområdet.
Prosjektet vil ha et svømmebasseng med banelinjer for de mest sportslige naboene. Barn vil ha det veldig fint på lekeplassen og bassenget ved inngangen til stranden.
Green Hills ligger strategisk i privilegerte omgivelser, bare 2 km fra la Zenia-stranden, i et konsolidert urbant område med alle slags tjenester og fasiliteter i nærheten, med gode forbindelser, og i nærheten av et veikryss mellom motorveien AP-7. Ved siden av utviklingen har du alle slags tjenester for dagligliv som supermarkeder, banker, apotek, transporttjenester, etc.
Zenia Boulevard kjøpesenter, en av de viktigste i området på over 80 000 m², ligger bare 1 km unna. Du kan glede deg over tre utmerkede 18-hulls golfbaner på Golf Villamartín, Real Club de Golf de Campoamor og Golf Las Ramblas de Campoamor, alt innen 2 km fra utviklingen.
Underjordiske parkeringsplasser er inkludert i alle eiendomskjøp

- 3 soverom og 2 bad.
- Glatte malte vegger inne i husene.
- Glatte lakkerte innvendige dørpaneler.
- Garderobemøbler i begge soverom.
- Lakkert anodisert aluminium utvendig, doble vinduer og skodder av aluminium.
- Laminert gulv (valgfritt) inne i boligene og porselens fliser på bad og kjøkken.
- Forsterket hoveddør.
- Kjøkkenanlegg, med benkeplate i granitt eller kvarts (silestone eller lignende). Utstyrt med hvitevarer (stekeovn, keramisk komfyr og avtrekksvifte).
- Varm / kald luftkondisjonering med aerotermisk system.
- Sanitært varmt vann produsert også av den aerotermiske varmepumpen.
- Sanitærutstyr med innebygd tank, vannkraner av første kvalitet.
- Optisk fibertetelefon- og TV-installasjon.
- Elektrisk gulvvarme på bad.
- Parkeringsplass underjordisk garasje (inkludert).
- Valgfritt bod.
- Lukket utbygging med flotte hageområder, SPA, treningsstudio, inngangspool ved stranden med flytende solterrasse, trebaner svømming - basseng og lekeplass for barn.

Svømmebasseng:
Felles
Hage:
Fellesanlegg
Orientering:
Sør
Parkering:
Garasjekjeller
Utsikt:
Havutsikt
Bolig areal:
71 m²
!sup_psup_terrazasarcela:
20,90 m²
  • Terrasse
  • Sauna
  • Garasje
  • heis
  • Klargjort for A/C
  • Boblebad

Mer informasjon

*
*
*
*

Boligplassering

Estoy de acuerdo

Utilizamos cookies propias y de terceros para realizar análisis de uso y de medición de nuestra web para mejorar nuestros servicios. Si continua navegando, consideramos que acepta su uso. Para obtener más información aquí.